ارتش اسرائیل در حال پیشروی به مناطق روستایی درعا و قنیطره است درخواست سناتور‌های آمریکایی برای انتشار تحقیقات حمله به مدرسه میناب واکنش نخست وزیر پاکستان به تحولات یمن و حمله عربستان به فرودگاه صنعا اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد

سفیر آمریکا: اسرائیل بین مذاکره با بیروت و جنگ علیه حزب‌الله تمایز قائل است

سفیر آمریکا: اسرائیل بین مذاکره با بیروت و جنگ علیه حزب‌الله تمایز قائل است طبق گزارش النشره، سفیر آمریکا در سخنرانی خود در عین التینه اظهار داشت: «اسرائیل بین مذاکره با دولت لبنان و جنگ خود علیه حزب‌الله تمایز قائل است و آنچه اتفاق می‌افتد تلاشی برای رسیدن به یک راه‌حل است.»
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۵ - ۱۹ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 10
کد خبر: ۲۹۶۵۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «مایکل عیسی»، سفیر آمریکا پس از دیدار با «نبیه بری» رئیس پارلمان لبنان و کارگروه آمریکا در پاسخ به سوالی در مورد حملات اسرائیل گفت: مذاکرات آغاز شده است، اما این به معنای توقف حملات اسرائیل نیست.

وی اضافه کرد: آنها معتقدند که این دو موضوع از هم جدا و متمایز هستند، اما من فکر می‌کنم مذاکرات می‌تواند شکاف بین دو طرف را پر کند.

طبق گزارش النشره، سفیر آمریکا در سخنرانی خود در عین التینه اظهار داشت: «اسرائیل بین مذاکره با دولت لبنان و جنگ خود علیه حزب‌الله تمایز قائل است و آنچه اتفاق می‌افتد تلاشی برای رسیدن به یک راه‌حل است.»

عیسی خاطرنشان کرد: «می‌خواهم از نبیه بری، رئیس پارلمان، تشکر کنم که به ما اجازه داد گروه بزرگی از آمریکایی‌ها را به لبنان بیاوریم تا از نزدیک در مورد اوضاع بشنوند. معمولاً اطلاعاتی که به آمریکا می‌رسد با اطلاعاتی که در لبنان وجود دارد، یکسان نیست. بنابراین، بری دیدگاه خود را مستقیماً در مورد وضعیت لبنان به هیئت نمایندگی ارائه داد و امیدوارم هیئت نمایندگی واقعیت آنچه را از زبان بری، رئیس پارلمان، در حال وقوع است، درک کرده باشد.»

او در مورد نظرش در مورد انتصاب سفیر کرم در کمیته سازوکار و پیام‌هایی که بری می‌خواهد به ایالات متحده منتقل کند، گفت: «من معتقدم که بری اطلاعاتی را که هیئت باید می‌دانست، منتقل کرد. همانطور که گفتم، گاهی اوقات اطلاعاتی که به آمریکا می‌رسد با آنچه باید باشد متفاوت است. در مورد مذاکراتی که در حال حاضر در جریان است، ما نباید از روز اول در مورد مسائل قضاوت کنیم یا به آنها اهمیت بیش از حد بدهیم. همانطور که دو روز پیش گفتم، باید در‌ها را باز نگه داریم و اجازه دهیم همه نظر خود را بیان کنند.»

او در مورد سفر فرمانده ارتش به آمریکا گفت: «ما هنوز در حال کار روی آن هستیم و من تاریخ مشخصی ندارم، اما معتقدم که این اتفاق خواهد افتاد. به نظر من، فرمانده ارتش پیامی برای آمریکایی‌ها دارد و بهتر است که خودش آن را ارائه دهد.»/ نورنیوز 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار